Veel gestelde vragen

Vind hier antwoord op de meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Het ticketnummer bestaat altijd uit 10 cijfers (geen letters, geen tekens, alleen cijfers). Op tankbonnen van de betaalautomaat staat heel duidelijk het ‘ticketnummer’ vermeld. Op de tankbonnen vanuit de winkel staat dit helaas niet zo duidelijk aangegeven. Het ticketnummer staat hier in de regel van de datum en tijd en dan helemaal rechts de 10 laatste cijfers. Voor de duidelijkheid is bij het onderdeel ‘activeer je tankbon’ ook een voorbeeld toegevoegd.

Elke eerste maandag van de maand worden de prijswinnaars van de loterij bekendgemaakt. Deze winnaars ontvangen van ons een mail met daarin een uitleg over welke prijs ze hebben gewonnen en hoe zij hun prijs kunnen claimen. Let op! Deze email kan helaas in de SPAM of ongewenste email terecht komen! Je kunt in je mailbox aangeven dat toekomstige mails van Tank&Win! voortaan altijd in je "Postvak IN" terecht moeten komen.

Het wijzigen van email is helaas niet mogelijk. De email wordt namelijk gebruikt als unieke identificatie voor alle gebruikers. Heb je geen toegang meer tot het email account waarmee je geregistreerd bent? Stuur dan een mail naar [email protected] dan zetten wij je account over op een nieuw emailadres.

Wij ontvangen elk uur de nieuwe transacties van de tankstations in onze database. Er wordt gewerkt aan een oplossing om dit sneller te krijgen, maar dit is momenteel nog niet mogelijk. Wanneer je dus na het tanken direct je ticketnummer invoert kunnen wij de transactie nog niet terugvinden. Daarom is een wachtfunctie ingebouwd waarbij het systeem maximaal twee uur wacht voordat het antwoord geeft of het ticketnummer wel of niet is gevonden in de database.

Helaas kan het voorkomen dat je tankbon niet wordt teruggevonden in het systeem. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende zijn:

  1. Het ticketnummer is onjuist ingevoerd
  2. Het volume komt niet overeen met de transactie die is gevonden met het ticketnummer
  3. Het is een oude tankbon (tankbonnen van voor 1-10-2017 worden niet gevonden)

Probeer nogmaals het ticketnummer en volume in te voeren. Wordt de tankbon wederom niet gevonden dan kun je een mail sturen naar [email protected] en dan gaan wij het voor je uitzoeken!

Momenteel draait Tank&Win! bij 7 tankstations van Berkman. Dit zijn Barendrecht, Roosendaal, Voorburg, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Middelburg en Ulvenhout. Staat jouw favoriete tankstations hier (nog) niet tussen? Houd deze website dan wel goed in de gaten, want we breiden dit jaar stap-voor-stap uit naar alle tankstations in het netwerk van Berkman.

In de mail staat beschreven wat je moet doen om de prijs te bemachtigen. Dit verschilt per soort prijs.

Bij de grote prijzen moet je over het algemeen gegevens sturen naar [email protected], de exacte gegevens staan in de mail vermeld. Wij zorgen dat deze prijs zo snel mogelijk bij jouw favoriete tankstation voor je klaar staat.

De extra beloningen zijn doorgaans op te halen bij de desbetreffende partner en de gratis tankbeurt wordt (tot maximaal €50,00) vergoed. Lees de mail goed door wat je hiervoor moet doen.

Op de startpagina kun je op ‘’Aanmelden’’ klikken. Vul hierbij je gegevens in om een account aan te maken.
Activeer vervolgens je account om op de link in de mail te klikken die je van Tank&Win! krijgt (het kan even duren voordat deze wordt ontvangen, check ook je spam-inbox).

Op de startpagina kun je op ‘‘Wachtwoord vergeten’’ klikken. Je vult hier je mailadres in om een mail te ontvangen waar een link in staat om het wachtwoord te resetten (het kan even duren voordat deze wordt ontvangen, check ook je spam-inbox).

Er zijn verschillende redenen om je tankpas aan je Tank&Win! account te koppelen. Ten eerste speel je bij iedere tankbeurt automatisch mee voor mooie prijzen, zo hoef je niet handmatig elke tankbon in te dienen. Ten tweede worden er regelmatig extra beloningen weggeven aan actieve gebruikers die bijvoorbeeld hun tankpas hebben gekoppeld.

Je kunt je tankpas koppelen door naar je profiel te gaan op Tank&Win! (dit staat onder ‘‘Menu’’). Onder het kopje ‘‘Tank informatie’’ kun je vervolgens je tankpasgegevens invullen.