Hoe werkt het?

Op deze pagina meer informatie en uitleg over Tank & Win.

Maak vanaf nu met elke tankbeurt kans op mooie prijzen! Je hebt al een account voor Tank&Win! dus meedoen is vanaf nu heel eenvoudig.

 1. Tank bij een van de deelnemende tankstations van Berkman
 2. Neem bij het tanken je tankbon mee!
 3. Log in via berkman.tankenwin.nl en voer de volgende gegevens in:
  • Ticketnummer (10 cijfers)
  • Volume (liters met 2 cijfers acher de komma)

BERKMAN TANKPAS

Het is ook mogelijk om met elke tankbeurt automatisch mee te spelen! Dit kan bij alle deelnemende Berkman tankstations op basis van de Berkman tankpas. Heb jij een Berkman tankpas? Dan kun je via onderstaande stappen eenvoudig automatisch meespelen. Je hoeft dan na het tanken niks meer te doen en krijgt van ons vanzelf bericht of je hebt gewonnen!

 1. Ga naar je profiel
 2. Voer bij Tank informatie je unieke tankpasnummer in (dit nummer is terug te vinden op de factuur en is waarschijnlijk 18 of 19 cijfers).
 3. Klik op opslaan

Als je tankpas is gekoppeld aan je profiel dan worden alle tankbonnen die met de betreffende tankpas zijn afgerekend en in de toekomst worden afgerekend automatisch aan jouw account gekoppeld. Hierdoor speel je automatisch mee met elke tankbeurt!

Wil jij een tankpas aanvragen? Kijk dan op https://berkman.nl/tankpas


MEESPELEN MET JE KENTEKEN

Heb je geen tankpas maar wil je wel automatisch meespelen? Op een aantal locaties is het ook mogelijk om automatisch mee te spelen op basis van je kenteken! Onze beveiligingscamera’s op deze locaties zijn in staat kentekens te lezen. Met jouw toestemming kunnen we deze gegevens koppelen aan de transactie en hiermee automatisch elke tankbeurt aan jouw account koppelen. Hiermee hoef je zelf niks meer te doen en speel je automatisch met elke tankbeurt mee voor mooie prijzen!

 1. Ga naar je profiel
 2. Voer bij Voertuig informatie je kenteken in (6 tekens zonder de streepjes)
 3. Klik op opslaan

Zodra je kenteken is gekoppeld worden alle transacties in de toekomst automatisch aan je account gekoppeld!